Bokrea

hej där.

jag är sjuk fortfarande.
Imorse vaknade jag av att jag kände att jag blödde näsblod, så var inte fallet. Men efter en stund så forsade det ner, jag gillar inte stanken så tur att jag är täppt i näsan men jag såg blodet och höll på att dö. ängeln mamma hjälpte mig, desvärre är det en röd fläck på gårdagens HT.
Jag ska till tandläkaren sen, om jag inte kan boka om det för jag aksnek kan smitta henne..
Men ut måste jag, känns som om jag är en fånge här hemma.
Mamma sa att vi kanske kunde åka ner en stund på stan för det är ju bokrea. Jag ska köpa en bok till min bror, kanske en till mig också. Vi får se.
Min syster ville iaf ha andra boken ur twilight serien, men jag får se vad den kostar och om det är vänligt för plånboken.

Spring collection

Lite vårinspiration nu när solen är påväg sakta men säkert.
Funderar på att köpa en blazer men det är fägen jag inte kann bestämma. Antingen kör jag på en helt vår / sommar kavaj som då är i ljus beige,rosa . Eller en vanlig svart som funkar all the time.. Vi får se, jag kanske ska ner till stockholmo på lovet kanske blir lite shopping där.
Btw skinnjackan här är såinnehelvetesnygg, dock lite dyr.



Pics: Bikbok


sjuk igen

hej bloggen.
jag ligger här i min säng med datan på magen och med tee och medeciner på bordet till vänster om mig.ag har allt i ett sjukan. Jag har ju haft halsfluss ett tag nu och det blev värre i måndags, då gick jag hem ifrån skolan. Febern och snuvan är också på besök. Sen har jag cokså jätteont i örat, det är världens lock. Och imorse hörde jag knappt något. Mamma säger att det kan vara öroninflammation men jag har aldrig haft det så jag vet inte vad jag ska göra, åka till hälsocentralen ?
Vi får se om det gått över imorgon. Jag orkar inte vara hemma längre. Jag kan varken röra mig för jag är så svag, kan inte heller plugga för jag har så ont i huvet och sen kan jag inte heller kolla på film för jag somnar, oaf om jag ligger ner i sängen som är det enda jag är kapabel till.
Jag skulle ha åkt till skolan idag och bara gjort prov men jag pallade inte, mitt huvud snurrade så mycket och skulle jag suttit och gjort prov hade alla förmodligen skrikit att jag skulle snyta mig. Som jag förövrigt har gjort närmare en miljoin gånger och är därför jättefint röd över läppen.

Ne nu ska jag försöka sitta och kolla på film och sticka en halsduk, då kanske jag inte somnar..
Även att det ärfint väder ute och jag inte får gå ut. ååååh

A disappointment

jag är så sjukt besviken på mig själv. Jag har pluggat sönder och förbrett mig ordentligt till fysikprovet som jag skulle ha gjort idag, nepp det blev inte som jag tänkt.
Började med att jag mådde dåligt igår och stannade hemma och tog det lungt, gick igenom det sista inför provet. Tandläkarbesök fick jag också klämma in igår. Efter en snabbrunda på stan blev det möte där man inte fick ut så mycket.
Efteråt kom jag hem för att ta itu med disken som legat och väntat på mig i tre dagar.
Efter mycket diskmedel och bubblor ringde en vän till mig och ville träffas.
När jag kommer hem är klockan runt halv elva och jag ska försöka sova men det gick inte. Tandläkarn hade spänt tandställningen så hårt att hela käften värkte. Tog två alvedon och väntade på att det skulle bli bättre samtidigt som jag satt framför någon b-serie i vardagsrummet.
Klockan tickade och tickade och mina ögon ville inte slutas.
Jag tog fram min sjukt tråkiga bok och försökte läsa men det gick inte heller.
Jag drack vatten och sedan ett glas mjölk men det funkade inte.
Det slutade med att jag utnyttade tiden, satt och klippte tånaglarna, målade naglarna och pluggade fysik.
Just när klockan slagit fem kände jag att hela kroppen var på väg att avlida, då somna jag i den sjukt obekväma soffan.
Nu sitter jag här och tjurar för att min klass har redan haft provet.
Jag som lovade mig själv att göra all prov samma dag och itne skjuta upp något eftersom jag har så mycket rest redan. ÅH!
Tandvärken är iaf halvt borta nu, men istället sitter jag och kallsvettas med magvärk och huvudvärk.

Även fast jag är hemma ska jag plugga, hah roligt liv.
Men jag ska ta itu med en uppsats som jag måste lämna in, eller imperfekt där - lämnat in.

tattoo


har äntligen bestämt mig. Plats och text. Nu är bara det frågan om jag vågar göra det på den här platsen, ble v lite rädd när ag såg ett avsnitt av miami ink och där sa dom att den här platsen ligger ganska högt rankad i smärtlistan.
Måste ta reda på mer fakta från en tatuerare, om hur mycket detta skulle kosta och hur det blir till sommaren med solen osv.
Kommer nog göra den så fort jag får reda på saker och ting, men typ i mars kanske jag är gaddad =)

cry it out

hej bloggen.
Jag har sjukanmält mig idag. anledning - ?
Ja det finns ingen riktig anledning, jag mår inte bra bara. Igår grät jag mig själv till sömns. Det är minnen som kommer upp i hjärnan, bilder och ord. Ibland går det bra, jag tänker positivt och håller igen tårarna men ibland känns det som om det är en jordbävning inom mig. Ett skalv jag inte kan kontrollera, och då bryter jag ihop.
Igår var en sån dag.
Ensamheten får mig att minnas, då jag inte har någon att falla tillbaka på känner jag hur långt ifrån mig du är.
Idag är en sån dag då jag ska tycka synd om mig själv, gråta och få ut allt tills jag ska träffa kompisarna då jag bara ska bita ihop och bete mig normalt, för vad är det för normalt med en artonårig tjej som gråter oavbrutet som en nyfödd unge. ne, just vad jag tänkte.
Jag vet att dom finns där om jag har lust att prata men det är ju det att jag inte har lust. Och vad skulle jag säga ? det är inte alla som har varit/är i den här situationen som förstår vad jag känner. Men att veta att dom finns där är guld.
Idag händer inget, jag ska till tandläkaren och spänna och sen ska jag kanske röra på en och en annan muskel på gymmet. Vi får se hur jag mår ikväll och om jag har lust att svettas och afrodansa mig bort för en stund.

nu : teee

the good girl

                    

efter en helg inehållandes massa bråk, festligheter, och onytttigheter ska jag sätta mig vid skrivbordet. Japp här ska det pluggas. Främst biologi för provet är imorgon, och sedan även fysik då provet är på onsdag.
Innan dessa roligheter ska jag avsuta det jag påbörhade igår, städningen.
Jag plockade undan allt igår, det enda som är kvar är dammsugning och byte av skrivbord. najsnajs

Varför är det alltid så att man förvandlas till the good girl på söndagar?  Man sover ut, chillar, pluggar och städar.
Tar det lungt och förbreder in för ännu en vecka och ännu en måndag. Sen på måndag längtar man sönder till helgen. hah.


pics: vanity fair


söndag kväll

det blev ingen montering av skrivbord, istället har jag suttit och pluggat och käkat chips jag som inte ens är big fan of chips.
Tog en lånd dusch, närmare bestämt en timme. Stod där och funderade i ånga och det varma vattnet. Scrubbade, peelade, hade i inpackning och hela köret så nu är jag fräsch inför en ny vecka med ännu mera plugg och prov.
För tillfället ligger biologiboken framme och jag skummar igenom den, mycket clelmembran och trådar. provet läre vara svårt eftersom det är så djupt inpå, medan hon sa att vi skulle skrapa på ytan på det vi redan kan sen förra året för att ha som bas till nästa kapitel. Jo men så är det ju verkligen.
Ikväll ska jag slå mig ner framför spiderman 3 som går på tv'n kl nio och tjocka mig med ännu mera chip, justja nämnde jag att det är den värsta sorten också - Sourcream & Onion.
Jag får tjocka mig för jag är sjuk, den här veckan kommer dock bli annorlunda, jag ska plugga järnet och träna aset av mig.

Bye

/N

I'll never be the same



If we ever meet again
Katy perry & Timbaland
Gryyyyym låt


Anxiety

ännu en söndag.
Veckan har gorr otroligt fort. Jag harr varit sjuk hela veckan, stannade hemma i tisdags i hopp om att bli frisk till onsdag då jag egentligen skulle göra fysik prov. Men icke. Så ja gick till skolan de resterande två dagarna och vilade upp mig i fredags.
Igår blev det sundsvall med mamma och syrran och lisa.
Syrran hade fotbollscup så vi hejjade på för fullt och sen drog vi till Birsta/Ikea. Skummade igenom lite affärer men hade ingen större lust att spendera pengar jag inte hade. Mamma var däremot givmild och köpte ett litet skrivbord till mig och doftljus och små grejer. Hon bjöd även på mat på MAX. De har godaste hamburgarna och det är så himla fräscht, det enda minuset går till expediten för hennes attityd.
Kom hem runt sextiden, träffade ethel lite snabbt och drog hem.
Har ätit pencillin sen i tisdags och inte har svullnaden gått ner. Min näsa är som niagrafallen och mina ögon som russin. Endå ska jag städa mitt rum lite snabbt och laga mat. Detta gör jag för att inte tänka på hur mycket plugg jag har som väntar.
Men jag får väl ta itu med det senare idag. Fysik, svenskabok och en rescension som skulle har varit inkämnad för ett tag sedan. Oj jag höll nästan på att glömma loggbok till projektarbetet som går segt. åh

ångest dagen nummer ett.


Äy vi höres senare då jag kanske visar lite saker jag fått de senaste månaderna och de sjukt fula kuddarna mamma köpte igår.

gfest 29/1

        


Kände verkligen ingen tagg i torsdags, men det ändrades på fredag då ethel ringde och peptalka med mig.
Stressade under dagen med städning och fixing i sista minuten. Både jag och ethel hade inget att ha på oss så jag fick skjuts till henne, efter att jag och en kompis handla nödvändigheter. prövade hennes svarta klänning och den satt som en smäck. Så den fick det bli.
Åkte hem och försökte trycka i mig mat men det gick inte så bra, plattade håret och sminka mig med mina nya ögonskuggor, guld och svart sotning fick det bli.
Sen kom niklas och flickorna med bilen så vi drog till sötisen caroline.
Slutdestinationen var gfesten, den var ok. Inte så mycket folk men grym musik och grymma killar ;)
Att söderhamnare var där gjorde inte det sämre heller.
kvällen avslutades med catfight och en sjukt seeg 53a.


Btw sängen är den bästa uppfunna möbeln någonsin. Och efter en lång workour på dansgolvet så uppskattas den som attans.


2Februari

rinnande näsa, feber, ont i nacken och en grusad hals. kul
Det är vad jag får stå ut med för tillfället. Jag vill inte vara sjuk, det är det värsta som kunde hända nu med tanke på hur mycket jag har att göra nu och hur mycket stress jag får hantera.
Flera rest prov, kommande prov och en massa annat privat.
Studenten ska vara en rolig sak men det är inte många som inte varit med om det som vet hur stressigt det är. Sista terminen är den stressigaste, inte flr att jag varit med om det men igår visade biologi läraren hur hon hade lagt upp planeringen inför B kursen och sen såg sjuk ut. Börjar med första provet om två veckor. Och det fortsätter i världens fart.
Det roliga eller rättare sagt jobbiga är att alla lärare prioriterar sitt ämne och lägger prov när de vill, sen kommer en annan lärare och lägger ett prov samma vecka med kommentaren "Ni måste ha tänktut att det skulle bli såhär"
eller "två/tre prov måste ni räkna med att ha i veckan."
Jag orkar inte plugga hela tiden och inte heller ha två tre prov samma vecka. Det jobbiga är att så fort man pluggat klart till ett prov och slutfört det kommer nästa. Det kommer aldrig ta slut.
Klart det kommer vara värt det sen när man står där med blommor runt halsen med vit klänning som matchar mössan som är fint broderad med ens namn på.
Jaja jag får väl köra på som aldrig förr..

Just ja såhär kommer min mössa se ut =)


RSS 2.0