the golden ticket


Den lättförtjänta biobiljetten. Gjorde en psykologi uppgift där man för det det mesta skulle ringa in svar som man tyckte lät bäst. undersökningen innehöll 11 sidor, men en kvart senare var det så värt det.
Förövrigt har jag två andra som jag fått igenom Hudikgympan.
Det här kanske minskar nerladdeningen ifrån min sida .. eh.


ledighet

hej bloggen.
Jag är ledig den här veckan, eller halvt iaf. Gick till skolan i måndags där det var introduktion till två nya ämnen som vi ska läsa - Biologi B och Internationella Relationer. Ett till ämne som är nytt denna termin är religion. Jag har som mål att ge allt i dessa kurser, mvg är målet. Igår var det bara en lektion som stod på schemat och den lektionen var från ett till två därför blev det ingen skola för mig utan jag plugga lite på egen hand.
Men anledningen till varför jag är ledig är för att vi har projektarbetsdagar. Jag och lisa har verkligen kommit igång nu, däremot har vi inte lämnat in loggöcker. Vi ska även intervjua en person om nån vecka.

Idag har tiden gått förbi sjukt sakta, vaknade runt elva, såg stormen och fick ångest. Sen har jag suttit och pluggat fysik för jag har ett restprov nästa vecka. Och även fast vädret suger så blev det gymmet, pumpade i en timme och så gick jag på löpbandet i en halvtimme.

Nu blir det fysikplugg igen och matte D slutuppgiften.

Fullspäckat schema

jag vill dööööö. Har så sjukt ont i kroppen för att inte nämna huvudet. gårdagen vart inte som lanerat men när brukar dagar eller iallafall festkvällar gå som planerat ? ne jag tänkte väl det.
Kanske berätta sen men nu har jag mycket att göra.
To do :
Städa min soptipp
diska två dagars disk
tvätta mina kläder
plugga matte och fysik

De tre första måste jag bli klar med innan fyra. Sen måste jag påbörja min matte D uppgift och kolla igenom ett fysikkapitel jag inte gjort för att sedan göra prov på det.
Lite roligare grejer som jag förmodlingen hinner göra ikväll är att kolla på studentresa och kika vänner säsong 9. Kanske också bestämma mig för vilken färg min balklänning ska vara i.


Lördag

hejdär.
idag har jag gått ihjäl mina fötter på stan. Orsaken - de grymt snygga bootsen jag köpte för ett tag sedan.
Annars var väl staden lika liten och uttjatad som alltid. Mamma hade lite extra cash på sig som hon så gärna ville spendera på oss, blev lite smått och gott. Kasnke visar sen.
Nu ska vi käka fisk och sen ska jag möta ethel för våra regelbundna gossip promenader. I like it =)
Efter det ska jag kika på vänner säsong 9, har nött alla andra säsonger den här är väl näst sista ? Sen har jag även nya avsnitt av heroes, desperate, ugly betty och oth. Får se om jag hinner med allt iikväll. Har lust att gå t och dansa bara släppa loss men vet inte om jag orkar eller om plänkan håller...
Har blivit bjuden på fest ikväll men är lite skeptiskmot personen som håller i den .. Äsch vi får se !
Vad som än händer så ska jag ha kul. För imorn börjar ångesten igen, då ska jag plugga fysik och matte.

B I K I N I S



alla ifrån HM och alla vill jag ha. Några kommer levereras hem till mig , andra får helt enkelt enjoy med nån annan bruttas boobies. hah.
Ne jag tror jag ska beställa hem tvåan och trean på första raden. Älskar den svarta med gulddetaljer det är en sån jag letat formmässigt dårå.
Och kanske de två första på andra raden.

22jan

länge sen sist. verkligen.
Jag har haft en okej vecka, har sovit lite dåligt, haft ont i magen varit trött och hängig är bara några negativa saker. Positiva grejer är att jag och en kompis verkligen pratat om liuvet efter broman och plnaerat. Det känns så kul att flytta och börja sitt eget liv. Lite tråkigt också för jag har levt här hela mitt svenska liv, dvs så länge jag bott i sverige så har jag bott i en óch samma så kallade stad, hudik. Fast endå känns det som värsta lättnaden att börja om på ett ställe där ingen känner mig och min historia, där ingen kan döma mig.

äsch nu ska jag ta itu med saker jag har inom en mindre framtid, eller ja saker som kan få mig att åka - betyg. Ska skriva en svenska grej som skulle vart inne för ett tag sedan. och så måste jag skriva klart en annan sak också.



Studentresa

Nu fick det bli en liten paus ifrån rörelsemängd och stötar. Sitter och kollar lite alinclusive resor till Tunisien. Vi har kommit fram till tre länder som det står emellan. Egypten, turkiet och Tunisien.
Efter många argument så blev det dessa tre, vi vill ju inte till den så kallade klamydia poolen aka sunny beach - Bulgarien. Inte heller Aya napa - Cypern. De vanligaste ställena att åka studentresa till, sjukt billig resa, sprit och party all the time ställen.
Men vi vill ha ett ställe som har lite klass och inte är ökänt.
Hittade ett hotell i Sousse - Tunisien, vid kusten. hotellet ligger ganska centralt och inte långt ifran stranden. Open bar och pool också.
Ska kolla lite till nu och sen fortsätta med plugget innan familjen sätter sig framför en film.


morgongympa

hej bloggen, länge sen sist.
Mycket plugg har varit i vägen men även vänner, men klart det går före bloggen.
Idag vaknade jag rätt tidigt för jag somna till en lets dance igår. Efter en god frukost som bestod av ägg (?) så slog klockan elva och då stod jag och mamma inne på gymmet och värmde upp.
Idag fick det bli been och gud vad jag pumpade sönder.
Musiken var ljuv i öronen och basen lagom. En och en halvtimme senare var vi lagomt svettiga och trötta efter en snabb dusch tog vi bilen till Ica Maxi vars kort fyller 20 år. Tårta satt fint.
Sen hittade jag en femma jag som aldrig hittar pengar.
Vi tog en sväng förbi Coop också och jag skämde ut mig..
Nu sitter jag här och känner lukten av den goda maten mamma lagat somn magen bara skriker efter. Försöker gissa mig fram till vilken gryta det är men icke. Ris vet jag att hon har lagat men det är förbjuden del, berättar mer sen om det.
Efter maten ska jag plugga fysik så det ryker i stiften, prov i veckan. En bland fem saker jag ska göra klart till veckan. Värst är ju den franska boken och den tjugofem sidiga powerpointen som min kära lärare gjorde innan han åkte och roade sig i thajalandet.


Just glow

I mitt badrumsskåp finns denna serie, just glow.
Sjukt bra serie, håret blir alldelles mjukt och lockar som jag har
blir väldigt luftiga och bra. Efter att jag tagit en dusch med dessa så känns de verkligen som om mitt hår är hur frisk och mjukt som helst (Fast vissa delar är ju slitna också..)
Den gula är balsam, resten är shampoo. Jag har bara dessa och syrran har den gröna, 2 in 1. 

sunday morning and the sun is shining

hej.
jag vet att bloggen har blivit tråkig på sistone men jag har haft fullt upp. Stan, handla, barnvakt, jobba och plugga, ohjaa plugget.
Idag ska jag skriva en sak jag inte lämnat in på ett tag sen ska jag pliugga matte / fysik. Har prov och inlämningsuppgit.
Igår var jag på gymmet och bastade direkt efter. -Det var så uppfriskande. Jag har helt glömt bort känslan av att svettas och allt som tillkommer när man tränar. Skönt var det och plus i kanten var det när jaqg bastade efter. Hade hårinpackning i håret och bastade i ca 40 min. Jag har hört både att bastu är bra och dåligt. Bra för att man svettas och går ner i vikt men dåligt för det ör en myt. Undra vad som stämmer.. Jag gillar iaf att basta speciellt i detta väder när det är hur kallt som helst och så går man in i ett rum fullt med ånga och bara cillaxar.
Jag skrubbade och peelade och hade ansiktmask och hela köret. Det här ska bli ett måste en gång i veckan. För ibland glömmer an bort att ta hand om sig själv och unna sig själv en hel dag av freedom.
Andra saker jag ska göra i veckan skriver jag lite senare i ett annat inlägg.
Nu ska det skrivas för fullt.

studies

hallå bloggen.
Har varit fullt upp med pluggande dessa dagar. Sen har jag även träffat lite vänner som jag inte träffat på länge.
Jag och mamma satt och diskuterade igår och kom på att detta halvår kommer bara bli en spending efter spending. En massa resor, studentgrejer och en massa annat privat. Men sen sa hoon ocksåp att det var värt det eftersom jag är den första ai vår familj som tar studenten. ade det inte varit för två mostrar hade jag varit den första att ta klara av hela gymnasiet överhuvudtaget.
Mycket press nu i slutet. Jag som har missat en massa och så har jag rester och sen har jag framtida prov att tänka på .. tufft men jag ska klara det.
Därför ska jag sätta mig med fysiken nu, prov nästa vecka därför är det bra att börja liite i tid.. Sen har jag en inlämning i svenska och musik att göra. För att inte glömm så har jag en fransk bok att läsa, som handlar om andra världskriget. Yeeeeeey


för se om jag överlever och skriver lite senare =)

städning på hög nivå

Det är insidan som räknas. Så sant så sant.
Vanligtvis när jag städar dammsugar och skurar jag bara. Detta sker varje ungefär en gång i veckan på grund av att jag har astma, blir det dammigt så slutar det med att jag typ snarkar för jag inte kan andas om nätterna.
allt skit dvs mina saker, kläder, böcker och papper åker rakt in i garderoen där det lever under en längre tid innan jag tillslut bestämmer mig för att städa garderoben, detta sker dock varannan månad kanske.
Nu har jag kommit fram till att insidan räknas, har du en ful insida så betyder inte utsidan så mycket.
Och detta har jag tagit till mitt rum nu. Hör och häpna idag är det ett mirakel som sker, jag noor shamurad städar både garderoben och rummet. Jag ska även byta sängkläder och tvätta / vika. Detta är ett stor steg i vuxen livet för mig, att ta tag i allt på en och samma gång.
Detta måste vara alla högtider i ett för mamma.
Hon kommer nog bli glad när hon kommer hem om nån timme, därför måste jag fortsätta nu, lite skurning,vika nytvättade kläder och byta sängkläder kvar.

Har inte haft så här mycket energi på hur länge som helst. Och så är det tack vare musiken annars skulle det vara tråkigt att städa.
Okej, kan erkänna att det kanske möjligtvis skulle gått lite fortare om jag inte lyssnade på musik, tog fika pauser eller dansade.

/N

the cleaning songs

spellistan uppdaterad.
knepet är att ha pump musik så man kan stå och shaka och sjunga medand man får nått gjort, liksom allt i ett städning.
Poppis låtarna just nu är Tik Tok - Keisha, Hard - Rihanna, Whatcha Say - Jason Derulo, Monster och Bad Romance - Lady gaga.
DammsugarN står och ser fin ut i rummet.
Städkläderna på.
Nu ska det röjas på fullt allvar.
Mitt golv ska äntligen få synas efter x antal dagar med kläder som prydde det så fint.
Sen ska även skolböckeerna letras upp för idag har jag energi från jagvetintevart och då är det bra att sätta energin på nått vettigt som att plugga då vi har prov och inlämningar nästa vecka =]


/N


chocolate

Pappa vet hur man gör mig gla' med lite hjälp av chokla' så är allt löst.
Marabou älskar ju typ alla, det finns i hur mnga smaker som helst för allas välbefinnande.
Amigo, Digestive , mjölkchoklad, frukt & mandel och apelsin är mina topp fem.
Han vet desvärre inte detta så han köpte Vinter. Jag vet inte vad den smakar men vi får väl ge den en chans.

                

home at last

hemma bäst stämmer verkligen. Jag känner mig inte helt comftorable hemma hos pappa.
Igår lyssnade vi på gamla klassiker som michael jackson, eminem , snoop , backsteets och celine dion. Pappa lekte rappare med kläderna osv. kul var det.
Kunde inte somna alls för det var för kallt, jag låg på en madrass, och jag var inte hemma. Så jag var uppe och kolla på en sämst rulle. Sen somnade jag 8, och då ringde mamma och dubbelkolla vilken tid tåget skulle rulla iväg hemåt. Så nu är jag sjukt trött och det syns på mina ögon, och under dom också.
Jag är fortfarande lite sjuk men jag orkar inte vara inomhus en dag till så ska väl möta upp någon senare..
Nu ska jag laga mat och invänta mamma, jag har saknat henne.
Förstår inte hur jag kunde vara en månad i frankrike och inte sakna mamma, jag rinde kanske två gånger i veckan men annars var hon inte alls i mina tankar. Det var en massa på gång då också jobb, festa, bella, stan, festa festa festa. Då blir det kanske att man tänker på henne mindre.. .

äh jag är nog mamma flicka now and then, hur jag än beter mig.

/N


lördag i gävle

hallå där.

nu är jag i en annan stad, gävle. Det kom så plötsligt för jag bestämde mej samma dag en timme innan tåget skulle gå. Sitter hos pappa och dör av tristess. Inget att göra.
Gjorde stan lite osäker idag köpte lite små saker som lotion och sånt på rean, billigt och bra.
Sen har vi hän gt som fjortisar på en fritidsgård, massa söta datanördar kom =)
Höll på att glömma att vi fick en gratis pizza av en okänd snubbe, det gillas.

Man länngtar alltid bort från hudik och tycker att det är litet osv sen drar man ju till birsta/sundsvall eller gävle på shoppingturer men för att vara ärlig så är gävle inte så mycket större, de har några affärer fler än vad vi har hemma men det är samma folk och saker här. Sen är det sjukt många invadrare, inte för jag har nått problem med dem men på tio pers kanske man ser två svenskar..

aja nu skriker pappa för han kollar på nån skit match ;)

/N

nu

Är i gävle nu.
Feber, halsfluss, röksug, hunger och trötthet är bara få saker jag får dras med just nu.
Ska vila upp mig för stan imorgon.
Hej sängen.


RSS 2.0